Om Evighetens Vila

Det handlar egentligen inte om oss, utan om dig

Evighetens Vila  begravningsbyrå sätter en ära i att erbjuda det lilla extra, att få hjälpa och underlätta för människor som befinner sig en väldigt jobbig situation.

Det är även därför det finns kostnadsfria hembesök. Det är inte rimligt att en människa i sorg eller chock ska ta sig till byrån, då är det tryggare att få vara i sitt hem om man så önskar.

Flexibilitet gällande tider för möten är viktigt, en del kan och vill inte ta mötet på dagtid. Det går alldeles utmärkt att boka en tid på kvällen för att planera begravning, inte heller det kostar extra.

Så det handlar egentligen inte så mycket om Evighetens Vila begravningsbyrå som det faktiskt handlar om dig och dina anhöriga, era önskemål för ett värdigt och vackert avslut. Jag hjälper dig sluta cirkeln för dina anhöriga,  hylla deras liv med en skräddarsydd ceremoni utefter önskemål. Jag finns där för att ge er den bästa servicen möjligt, fånga upp lösa trådar och ge en hjälpande hand. 

Cecilia Konstantin

Begravningsentreprenör
Jag hade en dröm att få starta min egen begravningsbyrå.
Efter en lång personlig resa vågade jag till sist bli egenföretagare. Det krävdes dock en hel del för att våga ta steget ut i det okända. Trygghet var oerhört viktigt för mig som redan hade en fast anställning. Jag var chef över två färgbutiker och med 20 års yrkeserfarenhet i färgbranschen, talade allt mot att jag skulle byta yrkeskarriär.
 
Min mor avled 2012 i samma bröstcancer som jag själv blev diagnostiserad med året efter hennes död. Att gå igenom diverse operationer samtidigt som jag jobbade mer än heltid under några års tid, drev mig till sist in i väggen.
 
Det var då jag bestämde mig!
 

Jag har bara ett liv och satsar jag inte på att göra mina drömmar till verklighet, kommer det aldrig bli så. Att starta begravningsbyrån och förbereda inför detta var min morot som tog mig igenom utmattningen, en vetskap om att jag vände blad i livet.

Jag valde begravningsbranschen för att det är ett värdigt yrke där jag verkligen kan göra skillnad och hjälpa människor i sorg. Jag kommer från ett serviceyrke från början men känner nu att jag verkligen får hjälpa till där det behövs på riktigt. Eftersom jag är en person med stor empati, var jag nervös att jag skulle ”suga åt” mig andra människors sorg. Klart att jag blir berörd av de olika människoödena men samtidigt oerhört imponerad över hur många starka, vackra själar jag får träffa genom mitt nya yrkesval.

Cecilia Konstantin grundare Evighetens Vila begravningsbyrå

Evighetens Vila startades för att jag ville tillföra mer personlighet, värme och engagemang i branschen.

– Cecilia Konstantin

Evert

Begravningsbil
Evert är en äldre herre med all den aktning som tillstår en sådan. Eftersom tänket var annorlunda förr blir det gärna virvel i bensintanken när en tar sig fram. För att minska klimatavtrycket, är Evert E85-konverterad för att gå på förnyelsebart bränsle.
 
Etanolen i E85 utvinns ur grödor så som vete och sockerrör samt annan biomassa såsom energiskog och är själv därför en förnybar resurs och bidrar inte till att öka mängden växthusgaser i atmosfären.
 
Så länge Evert vill vara med får han stanna kvar, detta för att inte uppmana till nytillverkning med de utsläpp som tillkommer. Just nu befinner sig Evert mitt i en renovering och byter kulör till svart successivt. Det får skyndas långsamt eftersom han är i bruk året om.
Begravningsbil Evighetens Vila begravningsbyrå

Vår tanke

Evighetens Vilas motto är ett värdigt avslut. Det ska vara värdigt för alla involverade.
Evighetens Vila vill verka i en miljö och med en service så att du ska känna dig tryggt omhändertagen med en familjär känsla. Att kunna ge den där extra servicen, då du behöver det som bäst.

 

Evighetens Vila har hjärtat med sig och genuin omtanke för kunderna.

Med stor flexibilitet gällande tider för möten – en del kan och vill inte ta mötet på dagtid.
Det går alldeles utmärkt att boka en tid på kvällen eller helgen för att planera begravning, inte heller det kostar extra.

Rulla till toppen