Dödsannonser

Evighetens Vila hjälper självfallet till att utforma en vacker dödsannons, digitalt och till tidningen. 

Dödsannons i tidningen

och exempel på kostnader

En del väljer att sätta en dödsannons i tidningen och på nätet, en del väljer att bara lägga upp den via sociala medier och via oss på Evighetens Vila så att den är sökbar på nätet. En dödsannons ska förutom att vara ett vackert minne även vara en information och / eller inbjudan till begravningen. Därför är det bra att tänka på datum, tid och plats samt om du vill att vi ska sköta o.s.a. åt dig. Ofta låter man den avlidnes personlighet avspegla sig i annonsen då det numera är mycket lättare att skräddarsy efter tycke och smak. Ibland kan det vara svårt att utforma en annons om många saker stämmer in på den avlidne. Vi på Evighetens Vila kan hjälpa dig att ta fram en passande annons. 

Prisexempel för 2019 : Ska dödsannonsen in i Helsingborgs Dagblad kostar den 31:-/millimeter spalthöjd, ska den in i Sydsvenskan kostar det 33:-/per millimeters höjd en spaltbredd. Ska tidningen bearbeta en symbol så kostar det 300:-, sättning av annons kostar 300:-.

Tackannons i tidningen

och alternativ till detta

Traditionellt brukar den sörjande familjen lägga upp en tackannons i tidningen. Ett tack till dem som hedrat minnet av den avlidne, skickat blommor, ringt, skrivit brev, gett gåvor i samband med begravningen m.m. Antingen sätter man in en annons eller ringer personligen och tackar eller skickar tackkort. Behöver du hjälp med att utforma en tackannons eller vill att vi ska skicka ut tackkort så gör vi på Evighetens Vila gärna det. I vissa fall då man kanske inte har kontaktuppgifter till alla och kanske saknar finansiella medel för annons så kan man även skriva ett par rader på programmet för begravningen och tacka där. Alternativt att göra en tackannons digitalt och sprida ut den på sociala medier. Det finns många olika lösningar, du bestämmer själv. 

Hur gör jag en dödsannons?

Evighetens Vila hjälper självfallet till att utforma en vacker dödsannons, digitalt och till tidningen. 

gravstensrenovering

Evighetens Vila begravningsbyrå utför även gravstensrenovering på plats under sommarhalvåret och när vädret tillåter.

Scroll to Top