Sök på vår hemsida

Evighetens Vila startades för att jag tyckte det behövdes mer personlighet, värme och engagemang i branschen.
- Cecilia Konstantin
.
.Evighetens Vila Begravningsbyrå
Evighetens Vila Begravningsbyrå - logo
"Evighetens Vilas motto är ett värdigt avslut. Det ska vara värdigt för alla involverade.
Vi vill verka i en miljö och med en service så att Du ska känna Dig tryggt omhändertagen med en familjär känsla.
Att kunna ge den där extra servicen, då Du behöver det som bäst. Vi ska ha hjärtat med oss och bryr oss om våra kunder."

- Cecilia Konstantin
 

Det handlar inte om oss, det handlar om Dig.

Detta företaget startades för att få sätta en ära i att ha det lilla extra, få hjälpa och underlätta för människor som befinner sig en väldigt jobbig situation.

Det är även därför vi alltid har kostnadsfria hembesök. Det är inte rimligt att en människa i sorg eller chock ska ta sig till oss, då är det tryggare att få vara i sitt hem. 

Vi har även stor flexibilitet gällande tider för möten, en del kan och vill inte ta mötet på dagtid. Det går alldeles utmärkt att boka en tid på kvällen för att planera begravning, inte heller det kostar extra. 

Så det handlar egentligen inte så mycket om oss som det faktiskt handlar om dig och dina anhöriga, era önskemål för ett värdigt och vackert avslut. Vi hjälper dig sluta cirkeln för dina anhöriga, vi hyllar deras liv med en skräddarsydd ceremoni utefter önskemål. Vi finns där för att ge er den bästa servicen vi bara kan, fånga upp lösa trådar och ge en hjälpande hand.

Vilka är vi

Cecilia Konstantin & Andras Sunyi - Evighetens Vila Begravningsbyrå


Cecilia Konstantin
Begravningsentreprenör / Gravstensrenovering

Jag hade en dröm att få starta min egen begravningsbyrå och efter en lång personlig resa vågade jag till sist bli egenföretagare. Men det krävdes en hel del för att våga, trygghet var oerhört viktigt för mig! Jag hade anställning som chef över två butiker, med 20 års ykeserfarenhet i färgbranschen. Min mor hade gått bort i samma bröstcancer som jag själv blev diagnostierad med året efter hennes död. Att ha gått igenom diverse operationer och jobbat mer än heltid därimellan under några års tid fick mig tyvärr att gå in i väggen, det var då jag bestämde mig. Jag har bara ett liv och satsar jag inte på att göra mina drömmar till verklighet kommer det aldrig bli så. Att starta firman och förbereda inför detta var min morot som tog mig igenom utmattningen, en vetskap om att jag vände blad i livet. Det som gjorde att jag valt begravningsbranschen är för det är ett värdigt yrke där jag verkligen kan göra nytta och hjälpa människor i sorg. Jag kommer ju från ett serviceyrke från början men nu får verkligen hjälpa till där det behövs känner jag. Eftersom jag är en stor empat så var jag nervös att jag skulle "suga åt" mig andra människors sorg. Klart att jag blir berörd av de olika människoödena men samtidigt oerhört imponerad över hur många starka, vackra själar jag får träffa genom mitt nya yrkesval.
 

András Sunyi
Transport

András är som namnet tyder av ungersk härkomst men uppväxt i Sverige. De många resorna till "hemlandet" Ungern belyste de kulturella skillnaderna, speciellt gällande döden. Det var kotym att ha öppna kistor och visning/vaka i Ungern, och han fick som barn ta många personliga farväl av avlidna släktingar. När kärestan sedan ville starta begravningsbyrå kändes det därför inte speciellt konstigt. Tyvärr var firmans första uppdrag innan öppning András far som hastigt gick bort. Det blev en vacker begravning som sedan fick sätta standarden hur vi hanterar de avlidna, med samma värdighet som vår egen familj. András har en gedigen yrkesbakgrund inom trafik och fordon, denna bana fortsätter han nu på som transport och fordonsansvarig i begravningsbranschen.
 
 
Begravningsbil - Evighetens Vila Helsingborg
Evert
Begravningsbil
 
Evert är en äldre herre med all den aktning som tillstår en sådan. Eftersom tänket var annorlunda förr blir det gärna virvel i bensintanken när man trycker på gasen. För minska våra klimatavtryck så gott det går så är Evert nu E85-konverterad för att gå på förnyelsebart bränsle. Så länge Evert vill vara med oss låter vi honom stanna kvar, detta för att inte uppmana till nytillverkning med de utsläpp som tillkommer. Eftersom vi på sikt avser ge en del av vinsten till välgörande ändamål, lägger vi inte pengarna på en ny vräkig begravningsbil. Vi tar istället hand om våra resurser och vårdar dem. Vi lovar att det blir inte mindre värdigt att åka i Evert än i en ny bil.

 

Hemmets Journal

Hemmets Artikel

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter

Tidningen OM

Tidningen OM
Kontakta Evighetens Vila Begravningsbyrå
Vi finns här för dig.
Öppet helgfria vardagar mellan 09:00-16:00 eller efter överrenskommelse.
Vi har jour dygnet runt!

Tel: 042-366 066