Sök på vår hemsida

 Dodsannons

 

Varför välja Evighetens Vila som begravningsbyrå?

 

Det som skiljer vår begravningsbyrå från mängden är att vi ger det lilla extra och sätter människan i fokus. Det är samma människor som stötar och följer dig genom hela förloppet från början till slut.
Planera begravningen med Evighetens Vila - även kvällar och helger! Vi vet att det kan vara svårt att hitta tid för att planera en begravning. Därför erbjuder vi att vi kommer hem kostnadsfritt till er. Vi är samma människor som stöttar dig från början till slut.
Hos oss kan du känna dig trygg och omhändertagen av Cecilia och Andras, båda känslomässigt mogna personer efter att själva ha genomgått sorg genom att förlora en nära anhörig.

 

Du väljer kista med omfattning av dekoration, eller bårtäcke. Önskas begravning kring urna används för det för det mesta enklast tänkbara kista för kremering. Allt ordnas naturligtvis enligt Din önskan, för att på bästa sätt göra arrangemanget tryggt och bekvämt. Ta gärna en titt på våra förmånliga begravningar här.

Omfattning av våra tjänster beror på vad Du själv vill utföra inför ceremonin. Du väljer omfånget av hjälp i denna stund.

Utöver begravningen kan vi självfallet hjälpa Dig att välja och utforma en vacker dödsannons för att meddela nära vänner och bekanta att någon har avlidit, samt ge information om en planerad begravning. Vi utför även bouppteckningar, hjälp med dödsboanmälan, arvskiften och annan förekommande familjejuridik kring dödfall.

Till begravningen kan vi även hjälpa Dig att ta fram ett personligt och vackert begravningsprogram. Efter begravningen står vi till tjänst med utformning av både tackannonser och tackkort. Du är välkommen att kontakta oss för personlig information genom att använda vårt kontaktformulär eller ringa oss på 042-366 066. Låt oss hjälpa Dig att planera begravningen, kontakta oss redan idag.

 

Kontakta Evighetens Vila Begravningsbyrå
Vi finns här för dig.
Öppet helgfria vardagar mellan 09:00-16:00 eller efter överrenskommelse.
Vi har jour dygnet runt!

Tel: 042-366 066