Välkommen till evighetens vila Begravningsbyrå

För ett värdigt avslut

Evighetens Vila begravningsbyrå sätter människan i fokus.

Cecilia och Andras välkomnar dig till Evighetens Vila begravningsbyrå. Vi är både mogna och har egna personliga erfarenheter av sorghantering. När du anlitar oss på Evighetens Vila begravningsbyrå, kan du känna dig trygg och säker på att vi alltid är samma personer som stöttar dig från början till slut genom hela förloppet. 

Vi hjälper dig genom den svåra process som följer ett dödsfall. 

Evighetens Vila sätter ära i att erbjuda det lilla extra. Vår största drivkraft är att få hjälpa till och underlätta för dig som befinner sig en jobbig situation.

Vi hjälper dig sluta cirkeln och hylla den avlidnes liv med en skräddarsydd begravningsceremoni utefter önskemål. Vi finns alltid till hands för att ge er den bästa servicen vi bara kan, vara stöttande i sorgen och fånga upp lösa trådar.

5 700kr

Utan ceremoni

Begravning i stillhet, även kallad direktkremering.

14 100kr

Vilan

En värdig begravning med ceremoni. Kremering eller jordbegravning.

19 900kr

Rofylld

Innefattar allt för en rofylld och smakfull begravning.

Omdömmen

Recensioner
Vår sammarbetspartner

Sorgbinderi

Vi erbjuder även tjänsten

Gravstensrenovering

Gratis hembesök

Många lever ett hektiskt liv där det kan vara svårt att finna tid till att planera en begravning.

Det är inte rimligt att en människa i sorg eller chock ska ta sig till oss, då är det bättre att få vara i tryggheten av sitt hem.

Vi har stor flexibilitet gällande tider för möten, en del kan och vill inte ta mötet på dagtid. Det går alldeles utmärkt att boka en tid på kvällen eller helgen för att planera begravning.

Det handlar inte om oss, utan dig och dina anhöriga. Vi finns för att uppfylla era önskemål för ett vackert och värdigt avslut.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök, även kvällar och helger.
0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top