Sök på vår hemsida

Fyll i Evighetens Arkiv och underlätta för Dina anhöriga.

Önskar du göra dina anhöriga en tjänst som är enormt uppskattad? Då rekommenderar vi på Evighetens Vila att du fyller i vårt formulär ”Evighetens Arkiv”. I det här formuläret kan du bland annat specificera vad för sorts begravning du önskar ska hållas till ditt minne, vilken musik du önskar, vilka som ska närvara, om en minnesstund ska hållas i samband med begravningen osv.

Genom att fylla i formuläret kan du underlätta för dina anhöriga vad gäller planeringen av begravningen samt den eventuella minnesstunden efteråt, vilket kommer att ge dina efterlevande ett andrum de kan behöva efter din bortgång. Likväl kan du känna dig trygg med att begravningsakten kommer att utformas helt efter din vilja.

Att fylla i formuläret är helt kostnadsfritt och kan göras här direkt via webbplatsen genom att klickar här och fyller i det på skärmen. Vi erbjuder kostnadsfri lagring, samt en uppdatering av ditt personliga ”Evighetens arkiv”. Om du så vill kan du även välja att be oss skriva ut och skicka uppgifterna till Er uppställt i ett testamente för egen förvaring inför framtiden. Gör dina anhöriga denna enkla tjänst, det kommer att uppskattas.